Само на 5% им успеа. Го гледате ли „натрапникот“ помеѓу ружите?!

ЗАБАВА

Дури и оние кои постојано се фалат со нивниот остар вид и добар фокус, не успеваат да ја решат оваа загатка бјавена на веб -страницата на унгарскиот илустратор на цртани филмови кој се претставува како Дудолф.

Последната негова објава што ги „загреа мозоците“на луѓето е илустрацијата на која се гледа поле со црвени цвеќиња, но и „натрапник“ меѓу нив…


Бидејќи Дудолф сака да ги комплицира работите, меѓу црвените цветови има и животно со иста боја. Го видовте ли?!

Решение: