(ВИДЕО) „Паркинзи на Општина Центар“ започна со отстранување на хаварисаните возила

ИНФОРМАЦИИ SLIDE

„Ајде заедно да го исчистиме Центар од хаварисани возила!“ е мотото на новата кампања што ја започна ПОЦ.

Секој оној кој е соптвеник на вакво возило и сака да бу биде отстрането може да се јави на телефонскиот број 075 476 762, а за отстранетото возило следува и откуп.

Видеото погледнете го на следниот линк.