(ВИДЕО) Поп ѕвездите во поддршка на кампањата за ставање крај на насилството врз жени и девојчиња

ПОЗИТИВНО SLIDE

Во рамки на кампањата „16 дена активизам против насилство врз жени и девојчиња“, македонски поп ѕвезди лансираа песна за поддршка на ставањето крај на насилството. Тамара Тодевска, Дани Димитровска, Антонија Гиговска, Светлана Јовановска, Џон Илија Апелгрин, Лука Ѓоргиевски (Фанк Шуи) и Бранко Николов (Фолтин) настапуваат во песната „Очи црни“ во аранжман на Џијан Емин и препев на Диме Поповски и Васиа Поповска.