Загатка што ги збуни сите. Кој ќе преживее?!

ЗАБАВА FEATURED 1

На оваа фотографија има два лика, едниот со пиштол во рацете на нишан го држи другиот, кој пак стои на работ на една даска и ако се тргне, првиот со пиштолот ќе падне во бездна.

Кој од нив двајца ќе преживее?!

Ако првиот лик го спушти пиштолот и другиот не се тргне од даската, ќе преживеат и двајцата. Друг начин можеби и има, но… Вашите одговори напишете ги во коментар.