Секоја чест ако на оваа фотографија го гледате бувот

ЗАБАВА FEATURED 1

Само неколкумина на оваа фотографија можат да го видат бувот.

Освен карпи трева и глуварчиња на фтографијата има и птица.

Загаткава ги „запали“ социјалните мрежи, а само малкумина од прво го видоа бувот.

Џим, фотограф кој фотографира диви животни, ја направил оваа фотогафија, пејсаж, карпи обраснати со трева, кога забележал дека нешто таму мрда.

Бувот се сокрил во тревата, а бојата на пердувите совршено се вклопила во околината. Тој ја сподели сликата на социјалните мрежи и им постави прашање на сите: Го гледате ли бувот на фотографијата?