„Меморија“ најави концерт на пролет

ЗАБАВА FEATURED 1

Таман решивме да се збереме и направиме концерт,опна короната😊Овој пат и да вее и бура да коси и корона да роси 🤩Меморија на пролет концерт ќе прави 😀Па што сака нека биде🍻На сликава фали само уште Davor Jordanovski кој ќе биде засилување овој пат😀И тоа е тоа🤩За гости на концертот во деновите што следат🍻🕺🏾🌟🎸🥁🎤🎻🎷

-Фејсбук статус на „ВИС Меморија“